Titta hit!Mitt liv är underbart just nu, kan faktiskt inte komma på något som jag behöver oroa mig för.
En kompis åker till Paris imorgon, så förutom lite avundsjuka så är allt perfekt!

Mina båda systrar har fyllt nio och sexton den 24e och 28de Augusti, jag har haft namnsdag (Lovisa) den 25e, och min yngsta kusin fyllde tolv år idag, så det har varit mycket firande hit och dit det senaste! Och dessutom fyller min äldsta kusin Ingrid fjorton den 8de September..

Mycket fakta nu som de flesta säkert har glömt när de läser den här raden (!?).

Kram

Blommor i vind


"Blommor i vind"

Just det! I helgen kommer jag åka iväg till Vara (var det nu ligger, höhö), så då blir det ganska säkert inget bloggat, om jag inte får för mig att mobilblogga...

Ha det bra! ♥

The return


Vet att bilden är väldigt gul, men orkar inte ändra färgerna nu..
HAHA, provade precis min gamla våtdräkt som jag hade när jag seglade för några år sedan.
"The Return of Frogman" typ. Jag och Bea ska åka imorgon för att prova att segla feva med några tjejer, testa igen liksom. Får se om det är kul, då kanske vi börjar segla igen!?

Jag verkar vara ensam i världen om att njuta av att skolan börjat igen..? I slutet av terminen så kommer jag säkert vara trött som sjutton på klassen igen, men just nu är det bara kul att träffa dem!
Laddade nyss över lite kamerabilder från semestern, så nu blir det förhoppningsvis bättre uppdaterat! :)

Höhö

....oooO..............
.....(....)...Oooo...
......)../.....(....)....
.....(_/.......)../.....
...............(_/.......
... I WAS ............
.......... HERE ......


Lucky meJag testade webcamen idag och den.. Fungerar! Vilken tur, huh?

Jag och syrran åkte till Göteborg igår för att hitta converse till oss båda, (vi tänkte passa på nu när det är rea på Stadium). Och efter mycket rännande till många olika affärer så kom jag fram till att de marinblåa från Stadium var snyggast. (Åter igen; Vilken tur!)
Vad det gäller syrran så blev det inga skor. Hon har typ storlek 42, vilket är herrstorlek, så det är inte lika lätt för henne att hitta ett par som hon gillar.
Vi hoppade till och med av tåget halvvägs hem, vid köpcentret Allum för att kolla om det fanns något för henne där, men icke.

Jag har inte fotat skorna än, men det kommer nog inom kort!
Jag börjar skolan imorgon, och på eftermiddagen ska jag och en klasskompis till Göteborg igen. Ska bli kul!


Gästblogg av Anton

Tja! Typ nästan eller. Nej men Lovisa ÄGER MIG PÅ FIOL!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! ALLTSÅ!!!!!!!!!!! men men... Jag anser mig bra på fiol... Men alltså jag är i Göteborg för andra gången i mitt liv... DET ÄR cO0lt här men sthlm är bättre! :P Nee skoja bara, man kan inte ranka villken stad som är bäst alla är lika bra ;)
Men hejdå..


Sommarlovet, vart tog du vägen?

Snabbt inlägg nu, för jag har så fruktansvärt mycket att göra idag!

Gå ut med hunden - check!
De kläder jag hade med mig i båten, (som inte redan är slängda i tvätten), ligger på golvet i mitt rum och väntar på att sorteras in i garderoben, så det är en sak.
Måste spela fiol, så jag inte glömmer bort hur man gör..
Jag har bestämt att jag ska gå ut i trädgården och kolla om det finns kvar några hallon och blåbär - i så fall blir det bär till efterrätt idag!
Jag började flytta om i ett "vitrinskåp" i mitt rum, där jag har allt möjligt, tänkte fullfölja det idag.

Tror ni jag hinner allt idag? Jag tvivlar..

Jag börjar skolan på onsdag. Jag tänker själv "onsdag? Inte ens en vecka kvar av mitt sommarlov :(".
Tiden har gått sååå fort känns det som, men ändå var det typ hundra år sen som jag var på fiollägrerna i början av sommaren..

Nu måste jag sätta igång! :)


Min syster har precis fixat så jag kan sk...

Min syster har precis fixat så jag kan skriva smsinlägg till bloggen, det verkar super! Jag är fortfarande ute och seglar med familjen, men vi är i alla fall hemma från danmark. Det här blir ett första testinlägg från mobilen, så tänker inte slösa fler ord, ifall det inte skulle fungera..


Design