Klant!!Fotograf: Mamma
Här är lite bilder jag inte hann lägga ut igår.
Haha, det var kallt.. Men kul! Vilket syns på våra miner..?

Jag och syrran var i Aspedalen i morse, (vilket ligger ganska nära Göteborg). Vi tog tåget dit och skulle tillbaka till Floda på samma sätt. Men precis när vi hade satt oss på tåget så sa en knagglig röst i högtalaren att tågets ändstation skulle bli Lerum istället för Alingsås. Vi åkte en station, sen fick vi gå av igen. Vi typ.. Jaha, nödvändigt?
Vi fick ta en buss istället. Men vi kom hem!
Anledningen till avspärrningen på spåret var att en 4,5 meter hög lastbil hade kört igen en 3,7 meter hög järnvägsundergång här i Floda. Eller ja, försökt i alla fall. KLANT!!
Vi såg den stå en bit ifrån stationen, totalt förstörd! Alla fyra väggarna hade vält åt varsitt håll, och de var i tusen bitar var.

Hela dagen har gått till att typ sova, äta, åka buss, sova igen.. Äta.. Och.. titta på film! Det blev Hot Shots med mamma. Till saken. Nu ska jag göra något vettigt har jag bestämt! Jag kanske ska lära mig nåt på piano? Eller städa i mitt rum?
Ne fy, jag är lite social på skype istället! Bra beslut Lovisa!

Hörs kanske senare, hejs!
♥♥♥


Kommentarer
Postat av: Adine

Härligt med bad! :D Jag är en badkruka... ^^ Badar inte om det är kallare än 25 grader o badar heller inte om jag inte kan se botten .. ^^svar: Tack så hemskt mycket! :D Ja, hon får väldigt gärna följa mig för jag lär nog ladda upp fler fototips :)

2010-07-10 @ 17:30:13
URL: http://justbeingmyself.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
Design