Buzigt va?

HAHAHAHA, ni som gick på Montessoriskolan i Floda Säteri i årskurs 6 ska vara glada att jag är snäll. Hittade precis miljarder snygga *host* bilder på oss från klassresan till Sthlm, på pappas dator. Jag tror jag dör, har ont i magen av skratt! XD
Tihihih, tänk om jag skulle råååka lägga ut dem på facebook...
Det skulle bli MÅNGA "gilla" :DDD

(Tur för er att jag är så snäll. Jag lägger ut några bilder på några åsnor istället! ;))
Och förresten! Bilderna är tagna förrförra sommaren med min mindre bra digitalkamera, därav kvaliten -.-


Första puffvärldskriget


Det blev en
tiiiiidig morgon för mig idag, men trots det har jag inte fått mycket gjort. Dagen slutade i alla fall med bio med tjejerna (Bea & Ingrid), vi såg Tron Legacy. En riktigt bra actionfilm! :)

Haha, det är minst åtta personer som frågat mig - på ett eller annat sätt - om jag ska delta i första puffvärldskriget på facebook. Alla har fått samma svar; Nej, jag tänker inte slösa bort en hel kväll på att klicka på en datormus.
Nu slipper ni fråga. :)

Ska lägga mig tidigt och försöka ta igen alla timmars sömn jag har missat de senaste 7-8 dagarna...
Ciao, jaoww!


Larver är random


En bild säger mer än tusen ord, right? Jag känner mig fullständigt Random idag! :)


Working shift


Foto och Redigeing: Jag

Idag är jag, Bea, Ingrid och lillasyster Victoria servitriser hos farmor som har 75-årsfest. Det händer inte så mycket just nu kan man säga... (Vi ställde inte upp bara för att vi får äta av tårtan och det där, nejnej.)
Hon fick en stor TV från oss igår på 42 tum, lite nice! Och vi har köpt en ny till oss själva också. Vi uppgraderade från 32-tum till 50, ganska stor skillnad om man säger så. 

Det blir bara en snabb update nu, återkommer senare ikväll. :)


Water as it always should be


Canon EOS 1000D + EF 50mm 1.8
Foto och redigering: Jag
(Lägg märke till luftbubblorna i vattendroppen, såå coolt!)

Ingrid och Bea skapade en liten studio i våran tvättstuga idag, för att fotografera det klassiska motivet: vattendoppar. Jag knäppte några bilder jag med innan Bea hällde ut vattnet över hela golvet, höhö.
Jag blev riktigt nöjd med bilderna. :)

Jag ska köpa ett eget bra objektiv, men vet inte än vilket det blir... Det är fett värt att skaffa en systemkamera, det är ju så kul att fota när bilderna blir bra!

Design