Lite lagom efterblivet inlägg
Tänkte bara berätta kortfattat om Valborg, lite såhär i efterhand (att bero på bilderna).
Andreas hängde med mig och min familj ut till Öckerö för att segla med våran båt, på dagen.
Helt underbart väder, förutom att det blåste svinkallt och att ett stort grått moln täckte solen nästan hela resan.
Senare på kvällen var det min tur att hänga med hans familj hem till några av familjens vänner för att grilla! Det blev ett perfekt avslut på valborgsaftonen! :)
De där "vännerna" har en katt, som nyss fått ungar. Fyra små söta och lurviga, men framför allt busiga, kattungar sprang omkring där inne!

Sött som socker, trots att en av dem typ bajsade på mitt kamerafodral...

Ekorre II
Jag har fotat den här lilla krabaten förut, men jag kom inte alls lika nära då. Idag hängde jag bokstavligt talat utanför fönstret och fotade, så det blev lite bättre. Men trots det stack den inte iväg!

Såg precis att det var bloggens 1-årsdag den 9 april. Ganska klantigt av mig att missa det... Jag säger grattis i efterhand istället, och lovar mig själv att komma ihåg det nästa år! :)

Dagens lunch

Ingen nobellmiddag direkt, haha, men det duger när man är sjuk! :)

Det kom en liten gäst utanför fönstret medan jag satt och åt, så jag grabbade kameran, öppnade fönstret, satte mig i fönstret, och fotade som en galning. Resultatet kommer senare! ;)

Maskulus RososDet latinska namnet på maskros, skulle jag tro. Lillasyrran hittade en (två?) siamesiska maskrosor härrom dagen, lite nice sådär!

Nu ska jag äta lunch, mums!

Check!Jag är sjuk! Förstår inte hur man kan lyckas dra på sig en förkylning när det är sommarvärme ute, men det har jag gjort. Är hemma från skolan, och missar därmed ett engelskaprov... Segt!

Sådana här dagar har jag väldigt svårt att få något gjort, risken finns alltid att jag fastnar framför teven hela dagen eller så. Därför har jag gjort en lista på vad jag ska göra idag! I bokstavsordning och allt ;)

♥ Bilder (redigera)
♥ Blogg - Check!
♥ Duscha - Check!
♥ Engelska
♥ Figur (här skulle det varit en länk till bilder på gamla figurer jag har sytt, men.. Det gick inte ;S)
♥ Fota- Check!
♥ Frukost - Check!
♥ Lunch
♥ Piano - Check!

Kramkram!


Design