Hej! Jag har precis fått reda på att jag s...

Hej! Jag har precis fått reda på att jag ska spela mitt solo 20.53 ikväll, och sedan spelar jag med resten av fiolgruppen 21.09 igen. Vi har haft soundcheck en timme, och just nu sitter jag och väntar på att komma in i sminket. Det är bäst, att jag kan smsa till bloggen! Haha. Det känns så konstigt att se bingolotto på en TV som sitter på väggen här, och samtidigt veta att allting håller på i rummet brevid! Weird. Ahja, tv4+ är det som gäller om ni vill se. Kram! :)


Me on TV

Om en kvart blir jag hämtad, för att sedan åka in till Gbg, bingolotto. Jag ska spela fiol där ikväll, det ska bli nice!
Jag brukar absolut Inte vara den som blir nervös på scen, men jag märkte att jag hade lite svårt att äta förut, och det pirrar lite i magen. Höhö..

Om ni vill se mig, så behöver ni ha tv4+ på Tv:n där hemma. Någon gång mellan 19-22 spelar jag, jag vet inte än.. Jag kanske smsar ett inlägg när jag vet! Nu måste jag skynda mej, kram! :)


PLASTPÅSMANNEN!!!! NEEEEEEEEEEEEEEEEEEEJ!!!!!!

Gårdagen slutade med lite socialt umgänge, nice! Det händer så mycket kul just nu, (min kusin ingrid från sthlm är här, vilket kan vara en anledning..) så jag vet inte vad jag ska skriva!

Okej, det finns en gubbe som alltid går på våran gata. Plastpåsmannen. Anledningen till hans "namn" är att han ALLTID, alltså jag skojar inte, han går ALLLLLLLTID med en plastpåse i varje hand med något hittills okänt innehåll. Han är döpt av oss, familjen Almhagen!   :)
Han har Alltid sin ljusbruna skinnjacka, och sina plastpåsar. Den ena är gul, den andra är en ut-och-in-vänd icakasse.

Ingrid och jag har startat en ny blogg om honom, ni hittar den här,

Plastpåsmannen          :D

Hey, se mig på TV på söndag!
Foto: Jag

Ingrid och jag har INGENTING att göra!!
Jag vaknade halv åtta och gick upp och pluggade två och en halv timme efter det, och jag har spelat piano, och jag har varit ute och fotat, (därav bilderna..). Det är +9 grader ute men eftersom det blåser så kallt så känns det som om det är nollgradigt! Brrr...
Men seriöst, vad ska jag göra!?!?!? Jag måste nog gå ut med hunden, och så ska jag spela fiol ett tag...

Förresten, jag ska spela fiol i tv4 på söndag kväll! Det är guldkväll i bingolotto, och jag ska spela solo på en låt som min fiolgrupp spelar tillsammans med sångaren Paul Potts, om ni vet vem det är... Han slog igenom i "Britain's got talent" för några år sedan. Lite nice!

Cold like ice


Favoriter i repris...
Bara så det inte blir något missförstånd; Jag spelar Inte cello, jag spelar fiol!


Känner att jag behöver typ visa min snälla sida efter förra inlägget...
Någon som har gjort något roligt idag? (:

Vänligen observera

Alla ni som inte har tid att läsa lite allmänt klagomål ber jag härmed klicka på den lilla röda rutan med ett kryss på, längt upp till höger.
Men ni övriga som inte gör något speciellt, utan mest sitter och klickar omkring på facebook och bloggtrafik och desperat letar efter något att sysselsätta er med, så tänker jag nu försöka roa en stund.

Jag har just nu godislöfte, eller rättare sagt "sockerlöfte". Jag äter så lite onödiga saker som möjligt, vilket känns bra.
Men det är först nu, när jag avstår från olika saker, som jag verkligen ser hur jävla mycket godis och annan skräpmat som svenska folket stoppar i sig, dagligen!!

Jag blir rent ut sagt förskräckt. Och t ex alla dessa olika vitamindrycker - rättare sagt giftdrycker - som sägs innehålla nyttiga vitaminer och "naturliga färgämnen". Jo, tjena!
Jag hittade en sådan vitamindryckflaska i skolan i torsdags tror jag det var, och läste i innehållsförteckningen. Jag hittade typ fyra olika E-ämnen. Nyttigt, japp. Fast nä.


Någon dag står det säkert i tidningen om ett dödsfall. "Förgiftad av E-ämnen."
Lovar.
Fan, SKÄRP ER, SVERIGE!!    :(


music, you just saved my life


Riktigt rolig film, kolla på den!

Visst är det svårt när man tar en bild från internet, den passar ju inte i storlek på bloggen...
Igår kväll satte jag väckarklockan på nio, men jag vaknade av mig själv tio i, så jag gick helt enkelt upp tidigt, enligt mig. Anledningen till att jag steg upp så tidigt var att jag skulle plugga.
Jag har tre prov nästa vecka; musik, teknik och NO.
Är jag glad över detta? Nej.

Jag har hittills gjort en del NO, men det andra har jag inte börjat på...
Är det nödvändigt att veta vad ett drillborrskaft är? Eller skruvtving, eller kombitationstång är? Jag dör.

Hoppas ni har det bättre än jag!
♥★

Bio, VARNING!!

Snart blir det bio med Ingrid och farsan! Vi ska se Due Date på biopalatset i gbg.
Hoho, det har hänt massor av roliga saker idag! Fast nä. Men jag kan berätta några roliga saker i alla fall. Imorgon, för nu ska åka.

Pusshejs!  

Och just det, en varning bara:

Det är en indisk "kille" (tror det är en gammal gubbe egentligen) som la till mig på facebook, och började chatta med mig hela tiden. Han heter Manaj, haha, men han typ frågade hur gammal jag var o sånt D:
han hade en profilbild från internernet och inga andra bilder, så jag tog bort honom igen.

Om han ger er vänförfrågningar, klicka IGNORERA!!!!!!!!!

When you know you have to


Foto: Beatrice
Modell: Jag

Det enda jag fick ut av dagen var att fota lite med Bea och Ingrid. Jag hade ingen bra fotodag idag, synd, eftersom det var perfekt fotoväder... Men det är säkert molnigt resten av året nu ändå så det gör inget!
Det känns som jag har lite bloggtorka just nu, men jag ska försöka skriva lite roligare! ;)


November
Väckarklockan ställde om sig själv till vintertid igår natt, vilket gjorde att jag fick sova en timme längre imorse, gött!
Jag var duktig och städade mitt rum en aning, medan jag var outtalad barnvakt åt lillasyrran. När klockan blev två kom min kusin Ingrid från Sthlm! Efter ett mindre kramkalas och sådant satte vi igång med det vanliga vi brukar göra när vi är trötta, nämligen Ingenting.
Vi var med min klasskompis Max några timmar, det var nice (:

Ingrid och jag sitter just nu och nördar facebook och msn. Kul liv, huh?
Här kommer ett tips på en bra låt;

Gorillaz – Feel Good Inc (Album Version)

Min säng ser väldigt inbjudande ut så det här blir nog det sista för ikväll.
Peace

Design